loader
Foto

TVR Timişoara este TELEVIZIUNEA REGIUNII TALE!

În cadrul campaniei „TVR Timişoara e a ta. Te priveşte!” emisiunea „Ora regiunii” va dezbate, în direct, necesitatea existenţei unei televiziuni publice regionale.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Pentru că ne priveşte pe toţi, în acestă saptămână vom răspunde împreună la întrebări legate de existenţa şi necesitatea televiziunii publice regionale:

- De ce trebuie plătită taxa tv?

- Ce vă oferă TVR Timişoara?

- Avem nevoie de o televiziune publică regională?

Aşteptăm pe pagina noastră www.facebook.com/TVRTimisoara opinii referitoare la menirea televiziunii publice regionale.

În cadrul campaniei „TVR Timişoara te priveşte!” emisiunea „Ora regiunii” va dezbate, în direct, necesitatea existenţei unei televiziuni publice regionale.

În studioul nostru vor fi invitate personalităţi ale vieţii publice, membrii ai unor ONG-uri, dar şi oameni obişnuiţi, preocupaţi de a fi informaţi corect despre noutăţile regiunii în care trăiesc.

Invitații ediției de azi sunt Ioan Gârboni (director Filarmonica „Banatul” Timișoara), Lucian Vărșăndan (manager Teatrul German Timisoara), Ilie Stepan (muzician) și Marius Giura (președinte Fundația Culturală Jazz Banat).

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 7.03.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 8.03.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


19:00 În prelungiri – direct

20:30 Lumea de aproape

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara