loader
Foto

Galerie foto

TVR Timişoara şi Ultramarin ţi-au pregătit vacanţa!

Urmăreşte emisiunea Regional Café, intră pe pagina emisiunii “Regional Cafe TVR Timişoara” şi ai şansa de a câştiga un sejur de 7 zile în Grecia.

 

Andrei Borosovici
Doriana Talpeș
Regional Cafe

Ediţia din 15 iulie este disponibilă online pe TVR+.

Pentru înscriere, este nevoie de un LIKE şi de un mesaj privat pe pagina de Facebook a emisiunii “Regional Cafe TVR Timişoara”, mesaj care trebuie să conţină numele, prenumele, localitatea şi numărul tău de telefon.

Data limită de înscriere este 14 iulie 2016, ora 24:00.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, iar extragerea va avea loc, în direct, în cadrul emisiunii Regional Cafe din data de 15 iulie 2016, difuzată la TVR 3 şi TVR Timişoara, începând cu ora 8:00.

Regulamentul Concursului Regional Cafe TVR Timişoara este disponibil mai jos.

(w882)

Regulament Concurs Regional Cafe TVR Timişoara: 16 iunie-15 iulie 2016

TVR Timişoara şi S.C. ULTRAMARIN SRL organizează, în cadrul emisiunii „Regional Cafe TVR Timişoara”, un concurs al cărui premiu constă într-un voucher în valoare totală de 400 EURO (reprezentând un sejur de o săptămână pentru 2 persoane cu destinaţia Insula Thassos – Grecia). Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi, stabilită pentru data de 15 iulie 2016, conform prevederilor din prezentul Regulament. La acest concurs poate participa orice persoana fizică cu domiciliul stabil în România care a împlinit la data trimiterii mesajului 18 ani, exceptând angajaţii şi colaboratorii permanenţi ai S.R.T.V. şi S.C. ULTRAMARIN SRL, precum şi soţii/soţiile, rudele sau afinii de gradul I ai acestora.

Participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Concursul va fi lansat în emisiunea “Regional Café TVR Timişoara” din data de 16 iunie 2016.

Data tragerii la sorţi: 15 iulie 2016.

Se vor lua în considerare doar mesajele primite începând de la data lansării concursului, 16 iunie 2016, până la data de 14 iulie 2016, ora 24, pe pagina de Facebook a emisiunii „Regional Cafe TVR Timişoara” care conţin obligatoriu toate elementele cerute: numele, prenumele, localitatea şi numărul de telefon.

Tragerea la sorţi se va face în data de 15 iulie 2016, între orele 8.00-8.55, în cadrul emisiunii „Regional Cafe TVR Timişoara” difuzată pe TVR Timişoara şi TVR 3. Mesajele trimise de aceeaşi persoană se iau în considerare o singură dată. Nu ne asumăm răspunderea pentru acele mesaje care nu au ajuns la noi din motive tehnice.

Câştigătorul va fi desemnat prin extragerea dintr-un bol de sticlă ce va conţine bilete cu datele tuturor participanţilor, din mesajele valide sosite în intervalul de organizare a concursului, pentru fiecare tragere în parte. Se vor anunţa pe post prenumele şi numele câştigătorului, precum şi localitatea de unde provine.

La momentul desemnării câştigătorului, rezultatul tragerii se va consemna într-un proces verbal semnat de moderatorul/realizatorul emisiunii. Numele câştigătorului va fi publicat online în aceeaşi zi, atât pe pagina de facebook a emisiunii “Regional Cafe TVR Timişoara”, cât şi pe pagina oficială a TVR Timişoara şi pe site-ul www.tvr.ro. De asemenea, câştigătorul va fi anuntat telefonic de echipa de realizatori a emisiunii.

Câştigătorul desemnat va trebui să trimită sponsorului, S.C. ULTRAMARIN SRL, la adresa office@ultramarintm.ro şi TVR Timişoara, la adresa teritorial.timisoara@tvr.ro, până cel târziu în data de 22 iulie 2016, ora 12:00, numele şi CNP-ul complete ale celor două persoane care vor merge în Grecia (şi ulterior, în timp util, alte date, iar dacă este nevoie, să se prezinte în termenul şi cu documentele cerute la sediul agenției S.C. ULTRAMARIN SRL din Timişoara str. N. Păulescu, nr. 2 – strada din dreptul fântânii cu peşti din centrul Timişoarei, tel. 0256 499.706). De asemenea, câştigătorul va comunica S.C. ULTRAMARIN SRL şi perioada dorită pentru sejurul oferit drept premiu. Câştigătorul desemnat îşi poate alege perioada de efectuare a sejurului, în intervalul delimitat de data la care vor fi trimise pe adresa S.C. ULTRAMARIN SRL informaţiile precizate mai sus şi 1 septembrie 2016. Sponsorul şi câştigătorul vor cădea de accord asupra perioadei de efectuare a sejurului oferit ca premiu, în perioada de valabilitate menţionată anterior. Voucher-ul va fi predat câştigătorului pe bază de semnătură de predare-primire.

Neprimirea datelor solicitate determină neacordarea premiului.

S.C. ULTRAMARIN SRL va asigura pentru câştigător şi persoana care îl însoţeşte serviciile turistice după cum urmează:

- transport cu autocarul pe ruta Timişoara-Thassos (Grecia) şi retur, 7 nopţi de cazare la hotel de trei stele, cu mic dejun inclus/2 persoane, transport;

S.C. ULTRAMARIN SRL garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament şi pentru publicarea numelui şi prenumelui pe site. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către S.C. ULTRAMARIN SRL pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea şi acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

 

 

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara