loader
Foto

Un nou sezon la "Ediția de Vest"

"Ediţia de Vest" v-a invitat, în ediţia din 24 noiembrie, la o dezbatere importantă: ce ar trebui făcut în câmpia de vest, agricultură sau exploatarea gazelor de şist?

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Update: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Agricultorii din zona Curtici, judeţul Arad sunt revoltaţi că firma care face prospecţiuni în regiune face presiuni asupra proprietarilor de pământ pentru a putea pătrunde pe terenurile agricole.

Reprezentanţii firmei pretind că se cauta resurse naturale convenţionale. Nu de aceeaşi părere sunt reprezentanţii agricultorilor şi nici cei ai ONG –urilor care luptă împotriva exploatării gazelor de şist.

Invitaţii emisiunii au fost Andrei Moţ (reprezentant Asociaţia Salvăm Câmpia de vest) şi Ioan Mercea (primarul comunei Macea, jud. Arad).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara și TVR3 luni 24.11.2014 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marți 25.11.2014 la ora 00:30.

 

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara