loader
Foto

Un nou sezon la "Ediția de Vest"

"Ediţia de Vest" v-a invitat, în ediţia din 24 noiembrie, la o dezbatere importantă: ce ar trebui făcut în câmpia de vest, agricultură sau exploatarea gazelor de şist?

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Update: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Agricultorii din zona Curtici, judeţul Arad sunt revoltaţi că firma care face prospecţiuni în regiune face presiuni asupra proprietarilor de pământ pentru a putea pătrunde pe terenurile agricole.

Reprezentanţii firmei pretind că se cauta resurse naturale convenţionale. Nu de aceeaşi părere sunt reprezentanţii agricultorilor şi nici cei ai ONG –urilor care luptă împotriva exploatării gazelor de şist.

Invitaţii emisiunii au fost Andrei Moţ (reprezentant Asociaţia Salvăm Câmpia de vest) şi Ioan Mercea (primarul comunei Macea, jud. Arad).

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara și TVR3 luni 24.11.2014 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marți 25.11.2014 la ora 00:30.

 

 

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara