loader
Foto

Un spectacol de suflet cu Remus Novac și invitații săi

”Din Banatul meu cu dor” este un spectacol de suflet cu Remus Novac și invitații săi!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Instrumentistul timișan Remus Novac și TVR Timișoara vă propun o întâlnire de suflet din sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara la lansarea albumului instrumental ”DIN BANATUL MEU CU DOR”!

În prima parte a spectacolului, orchestra dirijată impecabil de profesorul Deian Galetin acompaniază atat pe protagonistul principal Remus Novac, cât și pe tineri colegi de cântec ai acestuia: Mihaela Grec, Stana Stepanescu, Bogdan Cioranu și Florin Boita.

Momentele coregrafice sunt asigurate de dansatori ai ansamblului folcloric Doina Timișului din Timișoara, coregrafia Marius Ursu.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 24.11.2016 de la ora 19.00, cu reluare vineri 25.11.2016 la ora 10.00, iar pe TVR Timișoara duminică 20.11.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 21.11.2016 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara