loader
Foto

Un timişorean în corul Radio France

Nicolae Haţegan este primul român selectat vreodată pentru a fi parte a Corului Radio France-Paris.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Concursul este recunoscut drept unul de mare prestigiu, iar câştigătorii de până acum aveau minim 40 de ani. La cei 28 ai lui, timişoreanul a intrat în competiţie cu alţi 41 de concurenţi, iar miza au fost cele patru posturi de tenor puse la bătaie.

Pe Nicolae Haţegan l-aţi cunoscut chiar aici, la TVR Timişoara, în emisiunea "Ora regiunii", în vremea când era departe de-a fi recunoscut la nivel internaţional. Revine, în această seară, însoţit de către profesorul lui de canto, Marius Manyov.

Lucrările realizate în cadrul „Simpozionului Internaţional de Artă Contemporană Gărâna 2014” se află, de câteva zile, pe simezele Galeriei Calpe din Timişoara.

Gazdele, Andrei şi Delia Herczeg, dimpreună cu prieteni dragi, pun la cale, din 2010 încoace, întâlnirea fascinantă a unor artişti extrem de bine selectaţi, dar şi a lucrărilor care le ies din mâini.

Sunt prezenţi, astă-seară, în direct, Andrei Herczeg, împreună cu doi dintre artiştii participanţi la cea mai recentă ediţie a simpozionului: Dana Constantin şi Călin Beloescu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 7.04.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 8.04.2015 la ora 11.30.

 

 

3:30 Minorități (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara