loader
Foto

Un weekend cu rugby, fotbal şi fotbal american

Ediţia de sâmbătă, 31 martie, a emisiunii "În prelungiri" aduce, pe lângă reportaje şi interviuri de la evenimentele sportive ale săptămânii trecute, dezbateri în platou legate de rugby, fotbal şi fotbal american.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

După calificarea echipei naţionale la Campionatul mondial din Japonia, rugbyul românesc se află în faţa unei alte performanţe importante.

Campioana României, Timişoara Saracens întâlneşte pe teren propriu în manşa tur a play-off-ului Continental Shield , campioana Germaniei, Heidelberger Ruderklub, într-o partidă ce va fi transmisă în direct de TVR Timişoara începând cu ora 14.00.

O eventuală victorie în dubla cu nemţii ar asigura bănăţenilor prezenţa în grupele Challenge Cup şi în finala de la Bilbao.

Vin la emisiune Andrei Rădoi şi Valentin Popârlan, două piese de rezistenţă în angrenajul naţionalei, dar şi al campioanei, Timişoara Saracens.(w500)

Finalul de campionat în Liga 1 devine tot mai încins, nu numai în lupta pentru titlu, ci şi în aceea pentru evitarea retrogradării.

De la sosirea la Timişoara, Leo Grozavu nu a cunoscut victoria cu Poli, echipa aflându-se tot mai aproape de zona fierbinte ce duce în liga secundă. Tehnicianul alb-violeţilor vine În Prelungiri alături de fostul internaţional Florin Bătrânu.

Debutul sezonului competiţional la fotbal american a consemnat şi prima surpriză, Timişoara 89ers reuşind să triumfe pe arena vicecampioanei Bucharest Warriors, chiar în fieful acesteia.

Paul Ruja şi Zoltan Bogre, doi dintre veteranii proiectului de la Timişoara se alătură pe final de emisiune.

Emisiunea "În prelungiri" poate fi urmărită sâmbătă, 31 martie, de la ora 11.00 la TVR 3 şi TVR HD, în reluare de la ora 3.30 pe TVR 3 şi luni, 2 aprilie, de la ora 8.00 la TVR HD.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara