loader
Foto

Unfold Motion – compania care promovează dansul contemporan în vestul țării

Unfold Motion este singura companie de dans contemporan din Timișoara și a fost înființată în 2013, de către Lavinia Urcan.

 

Roxana Morun
Selfie

Povestea Laviniei nu a avut de la început legatură cu dansul, însă, la un moment dat, lucrurile au început să prindă contur.

Născută la Ploiești, Lavinia Urcan a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Culturale Europene, din cadrul Universității București Universității București și are un masterat în Managementul Proiectelor în cadrul SNSPA București.

În anul 2015 a absolvit facultatea de Coregrafie și Dance Performance, din cadrul Universității Middlesex, Londra, cu calificativul ”First Class Honor”.

În prezent aceasta este coregraf și director artistic al Unfold Motion. Compania a colaborat cu artiști din diverse domenii: dans, teatru, muzică, design și arte vizuale. Unfold Motion este implicată activ pe scena culturală din Timișoara și din țară.

Experiența și aportul creativ al companiei contribuie la rețeaua culturală a orașului și se îndreaptă către experiențe culturale cât mai vaste.

Spectacolul PLANET DANCE, pe care membrii companiei îl pregătesc, vrea să aduca dansul contemporan mai aproape de publicul larg.

Emisiunea "Selfie" se difuzează sâmbătă 31 martie, de la ora 17.30, la TVR Timișoara (cu reluare duminica 1.04.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. 

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara