loader
Foto

Unfold Motion – compania care promovează dansul contemporan în vestul țării

Unfold Motion este singura companie de dans contemporan din Timișoara și a fost înființată în 2013, de către Lavinia Urcan.

 

Roxana Morun
Selfie

Povestea Laviniei nu a avut de la început legatură cu dansul, însă, la un moment dat, lucrurile au început să prindă contur.

Născută la Ploiești, Lavinia Urcan a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Culturale Europene, din cadrul Universității București Universității București și are un masterat în Managementul Proiectelor în cadrul SNSPA București.

În anul 2015 a absolvit facultatea de Coregrafie și Dance Performance, din cadrul Universității Middlesex, Londra, cu calificativul ”First Class Honor”.

În prezent aceasta este coregraf și director artistic al Unfold Motion. Compania a colaborat cu artiști din diverse domenii: dans, teatru, muzică, design și arte vizuale. Unfold Motion este implicată activ pe scena culturală din Timișoara și din țară.

Experiența și aportul creativ al companiei contribuie la rețeaua culturală a orașului și se îndreaptă către experiențe culturale cât mai vaste.

Spectacolul PLANET DANCE, pe care membrii companiei îl pregătesc, vrea să aduca dansul contemporan mai aproape de publicul larg.

Emisiunea "Selfie" se difuzează sâmbătă 31 martie, de la ora 17.30, la TVR Timișoara (cu reluare duminica 1.04.2018, de la ora 12.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.



 

 

0:30 Izolați în România (R)

(Reluare)

1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara