loader
Foto

Galerie foto

Vara acesta facem cancerul praf! Temerarii Bootcamp

Tabăra Naţională de Vară Temerarii a reunit cea mai mare și activă comunitate de tineri supravieţuitori de cancer din toate centrele de oncopediatrie din ţară.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

În perioada 1- 6 iulie 2015, în cadrul ,,Temerarii Boot Camp” au participat peste 70 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani, supravieţuitori de cancer din România şi Republica Moldova.

Tematica taberei s-a alineat perfect cu specificul locaţiei, Arsenal Park, din Munţii Orăştie. Participanţii au avut la dispoziție un areal vast de terenuri pentru exploatare şi o mulţime de activităţi tematice care să îi ţină antrenaţi.

Tabăra de Temerarii Boot Camp, organizată de Asociaţia Little People România, a oferit tinerilor care au învins cancerul o experienţă unică alături de tineri care au trecut prin experienţe similare.

Mulţi dintre tinerii participanţi  se aflau acum câteva luni în saloanele din spital, iar acum, prin intermediul taberei, primul eveniment de la finalizarea tratamentului, au libertatea de a se bucura de experienţe inedite, de a participa la activităţi antrenante de grup, relaxante care vor dezvolta spritul de echipă, de aventură!

Tinerii au avut ocazia să experimenteze în Parcul de aventură, să participe la un exerciţiu de instrucţie militară, să participe la vânătoarea de comori, să asiste la un exerciţiu demonstrativ de arte marţiale, să viziteze Castelul Huniazilor.

Tinerii au participat la Adunarea Generală a Membrilor Temerarii, editia junior, stabilind idei de campanii şi acțiuni de voluntariat viitoare, dar şi felul în care îşi doresc să redirecţioneze fondurile obţinute în urma campaniilor naţionale desfăşurate.

Cu poveşti din camp vor veni la „Ora regiunii” laura Raducan şi Dan Tomai de la Little People Timişoara.

„Ordinary Woman” este un proiect la care Anca Basarab Radu visează de ceva timp . "Un proiect în care frumuseţea femeii sta în imperfectiunea ei" , spune despre acesta, chiar autoarea lui. Conceptul sau e unul foarte simplu: transformarea unor doamne obişnuite în vedete. Cum ? Simplu! O mână de oameni, adică o echipă foto, video, make-up şi coafură care a reuşit să scoată la lumină frumuseţea naturală a unor femei obişnuite!

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 15.07.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 16.07.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

21:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara