loader
Foto

Galerie foto

Vara de la Euro trece prin Insulele Feroe

Echipa naţională de fotbal a României s-a văzut nevoită să joace meciuri decisive pentru calificarea la turneul final al Campionatului European contra Finlandei şi Insulelor Feroe.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Un scenariu greu de imaginat pe vremea „generaţiei de aur” al cărei reprezentant, Iosif Rotariu, vine să dezbată problema în cadrul emisiunii „În prelungiri”.

Îl va completa un alt fost „tricolor”, fotbalist reprezentativ pentru judeţul Arad şi actual component al staffului UTA-ei, Claudiu Drăgan.(w500)

Evident, emisiunea va dezbate şi etapa de ligă secundă, cu precădere meciurile în care sunt implicate echipele din zona de sud-vest a ţării: FC Caransebeş – UTA BD, Metalul Reşiţa – Chindia Târgovişte şi FC Bihor – Şoimii Pâncota.

Chiar dacă liga întâi de fotbal este în pauză, ACS Poli Timişoara se va bucura de atenţia cuvenită, emisiunea oferindu-vă imagini şi reacţii de la amicalul disputat de alb-violeţi la Belgrad, cu echipa de primă ligă din Serbia, Rad.

În partea a doua a emisiunii, vom dialoga cu boxerul ce vrea să îi calce pe urme lui Lucian Bute. Timişoreanul Flavius Biea este pregătit în Canada de echipa ce l-a format la profesionism şi pe amintitul campion român şi ne va expune planurile sale pentru viitorul apropiat.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 10.10.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 11.10.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

 

 

11:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara