loader
Foto

Galerie foto

Vară fierbinte... între festivaluri şi competiţii de top

Nu există bănăţean care să nu fi auzit de lubeniţa de Gottlob iar în pieţe brandul vinde chiar şi atunci când pepenele n-a văzut vreodată soarele comunei locuită cândva de germani.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

O dată în an poţi fi sigur de marca înregistrată a comunităţii ...de Sfânta Maria, la Festivalul Lubeniţei de la Gottlob.

Oficialităţi dar şi producători vin la "Ora regiunii" pentru a ne propune o ediţie incendiară, unde distracţia şi petrecerea se învârt în jurul singurei vedete: lubeniţa.

Cea mai importantă competiţie feminină de volei pe plajă se desfăşoară în complexul special configurat în Parcul Rozelor din Timişoara între 12 şi 16 august. Cu premii în valoare de 7500 de euro, satelitul aduce perechi din topul european, inclusiv câştigătoarele de la Jocurile Olimpice Europene de la Baku.

Într-o asemenea companie selectă, româncele nostre au şansa de a-şi măsura forţele, dar şi de a acumula puncte în rankingul mondial.

În studio, alături de coordonatorul lotului naţional feminin Dan Jitaru, vine şi perechea din România cotată cel mai bine: Melniciuc- Ungureanu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 11.08.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 12.08.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

12:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

13:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara