loader
Foto

Galerie foto

„Vechi poveşti minereşti” şi frumuseţea nevăzută a lumii

Actorul Zoltan Octavian Butuc a lansat de curând audiobook-ul intitulat “Vechi poveşti minereşti”, pe textele eseistului, dramaturgului, filozofului, publicistului şi romancierului Ion D. Sîrbu.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Zoltan Butuc mărturiseşte că „discul adună dimpreună mai multe drag-uri: de Poveste, de Prietenie, Drag de Limba Română şi muzicalitatea mirabilă a acesteia, de Suflet şi Simplitate şi Recunoştinţă”.

Despre cum s-a întâlnit cu textele lui Ion D. Sîrbu , despre cum s-a născut acest disc, despre locul în care a fost lansat, despre mineri şi despre cum a ajuns “Cetăţean al Coloniei literare Petrila”, va povesti, la “Ora regiunii”, Zoltan Octavian Butuc.

Claudia Tănăsescu este unul dintre acei oameni care vede mai mult decât noi, oamenii obişnuiti. Mai mult decât atât, reuşeşte să surprindă frumuseţea neştiută a lumii în fotografie.

Fie că e vorba de natură, arhitectură sau personaje umane, fotografiile ei spun mereu o poveste. Este un om implicat în activitatea de voluntariat şi a luat parte la multe proiecte cu caracter caritabil. Cât de frumoasă e lumea vazută prin obicetiv, ne va povesti chiar ea.

Partea muzicală a emisiunii o va susţine Cătălina Nedelcu, o tânără studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 12.08.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 13.08.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

7:00 Baschet (R)

(Reluare)

9:00 Întâlniri esențiale (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara