loader
Foto

Galerie foto

Velcea versus Velcea la "În prelungiri"

Subiectele ediției sunt tenisul juvenil și fotbalul, între debutul ligii întâi şi incertitudinile eşalonului second.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR +.

Emisiunea "În Prelungiri" consemnează o premieră: Valentin Velcea, fostul jucător şi antrenor al lui Poli Timişoara, va fi prezent la aceeaşi masă cu fiica sa, Andreea Velcea, una dintre speranţele tenisului românesc.

După debutul neconvingător acasă în prezenţa a peste 10.000 de suporteri, ACS Poli Timişoara s-a întărit sperând să arate altă faţă cu CFR Cluj în Gruia.(w500)

Pe de altă parte, prea puţine pretendente şi-au exprimat până în prezent intenţia de a se alinia la startul noului sezon din liga a doua.

Care sunt perspectivele anului competiţional vom dezbate în studio, alături de Valentin Velcea fiind prezent şi Alin Artimon, omul care a salvat Caransebeşul de la retrogradare.

Turneul de tenis juvenil de la Arena Tivoli a juns la ediţia a XX-a, de-a lungul timpului pe terenurile de la Pădurea Verde evoluând nume ca Ana Ivanovici, Mario Ancici, Alexandr Dolkopolov sau româncele Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu.

În studio vine alături de Andreea Velcea, participantă pentru România la Europenele de tenis sub 14 ani, Ovidiu Pop, organizatorul turneului de la Timişoara, ajuns la o ediţie aniversară.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 18.07.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 19.07.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara