loader
Foto

Galerie foto

Velcea versus Velcea la "În prelungiri"

Subiectele ediției sunt tenisul juvenil și fotbalul, între debutul ligii întâi şi incertitudinile eşalonului second.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR +.

Emisiunea "În Prelungiri" consemnează o premieră: Valentin Velcea, fostul jucător şi antrenor al lui Poli Timişoara, va fi prezent la aceeaşi masă cu fiica sa, Andreea Velcea, una dintre speranţele tenisului românesc.

După debutul neconvingător acasă în prezenţa a peste 10.000 de suporteri, ACS Poli Timişoara s-a întărit sperând să arate altă faţă cu CFR Cluj în Gruia.(w500)

Pe de altă parte, prea puţine pretendente şi-au exprimat până în prezent intenţia de a se alinia la startul noului sezon din liga a doua.

Care sunt perspectivele anului competiţional vom dezbate în studio, alături de Valentin Velcea fiind prezent şi Alin Artimon, omul care a salvat Caransebeşul de la retrogradare.

Turneul de tenis juvenil de la Arena Tivoli a juns la ediţia a XX-a, de-a lungul timpului pe terenurile de la Pădurea Verde evoluând nume ca Ana Ivanovici, Mario Ancici, Alexandr Dolkopolov sau româncele Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu.

În studio vine alături de Andreea Velcea, participantă pentru România la Europenele de tenis sub 14 ani, Ovidiu Pop, organizatorul turneului de la Timişoara, ajuns la o ediţie aniversară.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 18.07.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 19.07.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara