loader
Foto

Vernisaj Andreea Foanene: "Lactation" - 12 desene despre viață | VIDEO

Miercuri, 18 noiembrie, ora 18.15, va avea loc vernisajul unor lucrări propuse de către artista vizuală Andreea Foanene.

 

Evenimentul va fi online, e organizat de către T-ACT și se va desfășura pe platforma de artă cu același nume.

"Lactation" - 12 desene despre viață, bucurie, lacrimi, maternitate, singurătate - o expoziție curatoriată de către Maria Orosan-Telea.

"Vara lui 2020 a fost un moment de răscruce în viața mea. Condițiile instabile generate de epidemia de coronavirus, etapa de pruncie fragedă a fiicei mele (caracterizată de nevoia Anastasiei de a descoperi lumea, de a gusta, de a atinge, de a experimenta), nevoia unui spațiu sigur, m-au determinat să mă mut pentru aproximativ jumătate de an la Drăgășani, la casa părintească, în locul copilăriei mele.

Vara lui 2020 a fost scăldată în lacrimi. Și în lapte. Și în desen. Am desenat cu sete, cu bucurie, cu durere, cu plăcere, am desenat să nu-mi mai fie teamă, am desenat rugându-mă, am desenat înjurând, am desenat pierdută, am desenat regăsindu-mă
". (Andreea Foanene)

14:30 Cap de afiș

15:30 Minorităţi în limba maghiară

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara