loader
Foto

Vineri reîncepe "Regional Cafe"

Meteo, comunicare, sănătate, gimnastica de dimineață, despre vin și degustarea lui cu un somelier, Festivalul Vinului de la Timișoara, acestea sunt principalele teme ale ediției.

 

Ioana Vârtosu
Andrei Borosovici
Veronica Mihoc
Diana Bogea
Regional Cafe

„Regional Cafe” dă trezirea şi în aceasta vineri cu subiecte numai bune de savurat alături de o ceaşcă de cafea.

Există, ca de obicei, rubricile deja consacrate: „La punct fix”, în care se vorbeşte despre comunicare cu Simona Hupov, și „Picătura de sănătate” cu Ioana Vârtosu. Ziua bună...cu sportul de dimineaţă se cunoaşte, astfel că o emisiune matinală face casă bună cu gimnastica de dimineață.

Zona de happening va fi acaparată de somelierul Victor Biji care ne explică „secretul” lui Bachus, oferindu-ne informații despre soiurile de vin, cupajele cele mai reușite, degustarea licorii bachice și potrivirea perfectă între vinuri și diversele feluri de mâncare.

Fiecare toamnă aduce cu sine o mulțime de sărbători specifice, iar din calendar nu lipsește niciodată sărbătoarea închinată lui Bachus. Festivalul Vinului are loc în acest weekend la Timișoara, timp de trei zile, în Parcul Rozelor.

Toate informațiile legate de desfășurarea evenimentului le aduce organizatorul principal, Pavel Deheleanu, directorul Casei de Cultură din Timișoara.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 vineri 7.11.2014 de la ora 8:00.

 

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara