loader
Foto

Vineri reîncepe "Regional Cafe"

Meteo, comunicare, sănătate, gimnastica de dimineață, despre vin și degustarea lui cu un somelier, Festivalul Vinului de la Timișoara, acestea sunt principalele teme ale ediției.

 

Ioana Vârtosu
Andrei Borosovici
Veronica Mihoc
Diana Bogea
Regional Cafe

„Regional Cafe” dă trezirea şi în aceasta vineri cu subiecte numai bune de savurat alături de o ceaşcă de cafea.

Există, ca de obicei, rubricile deja consacrate: „La punct fix”, în care se vorbeşte despre comunicare cu Simona Hupov, și „Picătura de sănătate” cu Ioana Vârtosu. Ziua bună...cu sportul de dimineaţă se cunoaşte, astfel că o emisiune matinală face casă bună cu gimnastica de dimineață.

Zona de happening va fi acaparată de somelierul Victor Biji care ne explică „secretul” lui Bachus, oferindu-ne informații despre soiurile de vin, cupajele cele mai reușite, degustarea licorii bachice și potrivirea perfectă între vinuri și diversele feluri de mâncare.

Fiecare toamnă aduce cu sine o mulțime de sărbători specifice, iar din calendar nu lipsește niciodată sărbătoarea închinată lui Bachus. Festivalul Vinului are loc în acest weekend la Timișoara, timp de trei zile, în Parcul Rozelor.

Toate informațiile legate de desfășurarea evenimentului le aduce organizatorul principal, Pavel Deheleanu, directorul Casei de Cultură din Timișoara.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 vineri 7.11.2014 de la ora 8:00.

 

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara