loader
Foto

Galerie foto

Violoncelista Alexandra Guţu... pe simeze

„Între Tactil şi Intangibil”. Astfel se intitulează expoziţia foto-grafică (de fotografie şi grafică, adică) dedicată uneia dintre capetele de afiş ale muzicii contemporane: violoncelista Alexandra Guţu.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Artistul fotograf Florin Ianăş (autorul fotografiei de mai jos), dimpreună cu graficiana Andreea Măran vă invită luni, 12 ianuarie, începând cu ora 17, în spaţiul expoziţional al Primăriei Timişoara din Piaţa Victoriei numărul 5.

Cei doi artişti vă propun un regal al privirii. Şi al simţirii. Ambele fiind un rezultat firesc al Miracolului muzicii cu care ne binecuvântează Alexandra Guţu de zeci de ani încoace. În platou va fi prezent un trio de invidiat: violoncelista, graficiana şi fotograful.

Lia Faur este dascăl şi scriitor. Arădeanca îl adoră pe Doctor Jivago şi consideră, drept extravaganţă majoră, să poată scrie fără să-i sune ceasul dimineaţa... Călătoria ei favorită este aceea la capătul căreia o aşteaptă Cineva, iar cel mai râvnit talent e să poată înţelege fără pună întrebări.

Ne revedem, în această seară, cu aceea pe care scriitorul Alex Ştefănescu a ales-o pentru a scrie, împreună, cartea „Cum e să fii femeie?”

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 8.01.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 9.01.2015 la ora 11.30.

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara