loader
Foto

Voluntari pentru copii

Câteva zeci de timişoreni au reuşit să facă în câteva luni, ce nu a făcut statul în ani de zile.

 

Ramona Boroșovici
Telejurnal Regional TVR Timișoara

A fost mobilizare record de voluntari la secţia de pediatrie a spitalului Victor Babeş din Timişoara!

Zeci de tineri au pus umărul la treabă pentru a finaliza cât mai repede proiectul de renovare a secţiei, început în urmă cu aproape nouă luni. Tinerii s-au întrecut chiar la şlefuit pereţii.

Întreaga secţie de pediatrie a spitalului Victor Babeş va arăta ca la carte, după ce voluntarii îşi vor încheia misiunea.

Proiectul a fost iniţiat anul trecut. Asociația Mamei Junior și-a propus să renoveze nu doar un salon, ci toate cele 12 saloane ale Secției de Pediatrie. Totul cu sprijinul oamenilor cu suflet.

Lucrările sunt pe ultima sută de metri, dar de ajutor este nevoie. Cu cât vor fi mai mulţi voluntari, cu atât mai repede micuţii pacienţi vor putea fi trataţi într-un loc bine dotat şi primitor.

Reporter: Ramona Boroșovici. Imagine: Mihai Pinti.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).


12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara