loader
Foto

Galerie foto

Zacusca şi murăturile pe „raftul” RIALITI ŞOC

Se spune că dacă eşti român şi dacă eşti gospodar iarna trebuie să te prindă cu rafturile din cămară pline cu de toate, în special cu zacuscă şi murături.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Roadele pământului trebuie să se vadă pe rafturile din cămară. Fiecare gospodină încearcă toamna să-şi umple cămara cu toate specialităţile de murături pentru a mulţumi întreaga familie.

Varza, castraveţii, conopida, gogonelele sunt doar o parte din legumele preferate de români. Ardeiul iute murat trebuie să se regăsească şi el pe masă alături de sarmalele de duminică. Zacusca este un alt deliciu nelipsit din meniul tradiţional.

În această nouă ediţie, Andrei Boroşovici încearcă să afle câţi dintre români se mai gândesc să aibă cămara plină. Câţi ştiu să pună la murat şi care este reţeta tradiţională. Se mai murdăreşte cineva făcând zacuscă sau o cumpără gata făcută? Toate astea sunt doar o parte din dilemele unei noi ediţii Rialiti Şoc.

Emisiunea "Rialiti Șoc" se difuzează pe TVR Timișoara luni 12.10.2015 de la ora 21.00 (cu reluare marti 13.10.2015 de la ora 12.30) iar pe TVR3 duminică 18.10.2015 de la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 24.10.2015 la ora 10.30).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara