loader
Foto

Zilele Culturii Sârbe. Invitat special Teatrul Național Sârb din Pristina | VIDEO

Deși în anii precedenți Zilele Culturii Sârbe au început cu o proiecție de film, în acest an comunitatea sârbă a dorit să-și reafirme solidaritatea cu poporul sârb din Kosovo și Metohija și a invitat colectivul Teatrului Național Sârb din Pristina, care funcționează acum în Kosovo, la Gračanica, pentru a interpreta piesa „Căsătoria” de Gogol. Luni, 17 iunie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara.

 

A fost doar prima seară dintr-o multitudine de seri și manifestări de mare diversitate, valoare artistică și culturală: spectacole de teatru, filme artistice și documentare, seri literare și artistice, vernisajul expozițiilor de artă plastică și plastică, concerte de tambură, concerte corale, mini târg de carte, concerte de folclor ale celor mai bune ansambluri sârbeşti din Banat şi Serbia.

.

3:30 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)

4:00 Descoperă vestul

 

"Sarea în bucate": Ciuspais de morcovi | VIDEO

publicat: marţi, 25 iunie 2024

I se spune ciuspais sau țușpais și de cele mai multe ori se prepară din dovlecel. Felul ăsta de mâncare este nelipsit din meniul unui bănățean ...

Duminică, 23 iunie, de la ora 15:45, pe TVR Timișoara, Cristina Baican vă invită să urmăriți o ediție "Istorii ascunse" despre bisericile ...

Despre Raluca Ilaș se poate spune că e ”fata care se joacă cu focul” | VIDEO

Joi, 20 iunie, de la ora 18:00, pe TVR Timișoara, Raluca Ilaș vorbeste la "Selfie" despre viață, circ și alegeri personale.

 

#tvrtimisoara