loader
Foto

Galerie foto

Zilele Culturii Spaniole la Timişoara

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediţie, se va desfăşura în perioada 2-5 decembrie. Este organizat de către Asociaţia Via Rumania Cultura şi Consulatul Onorific al Spaniei la Timişoara, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Programul acestei ediţii este variat şi propune publicului timişorean film, expoziţii şi conferinţe, dar nu e de ratat nici seara culinară dedicată celor mai populare aperitive spaniole: tapas.

Cu amănunte legate de eveniment ne este alături, în direct, Jose Miguel Vinals Arino, consul onorific al Spaniei la Timişoara.

Timişoreanca trăitoare la Capitală, Corina Ozon, îşi aduce, iată, „amanţii”...acasă. „Zilele amanţilor”, astfel se intitulează volumul pe care jurnalista convertită în scriitoare îl lansează, sâmbăta asta, la librăria „Cartea de nisip” din Timişoara.

Este o carte care „s-a cerut” şi pe care publicul cititor şi-a dorit-o între coperţi fiindcă, iniţial, povestea a început cu un simplu articol pe blog... Declicul? O ştire legată de oameni care-şi petrec Sărbătorile singuri. Asta se-ntâmpla în preajma Paştelui.

Urmează Crăciunul...am putea spera la un al doilea volum? Ne va răspunde, în direct, aceea care a dat viaţă “amanţilor”: Corina Ozon.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 27.11.2014 la ora 20.00 cu reluare vineri 28.11.2014 la ora 11.30.

(w882)

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)

10:00 Minorități (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara