Concertul Discover Home al lui Erlend Krauser
luni, 29 aprilie 2019
Muzica lui Erlend Krauser degajă o atmosferă spirituală, exprimă fiorul singurătăţii, strigătul interior care tînjeşte să atingă şi să mişte alte suflete.

Cântecele lui, creaţiile proprii, fie cele preluate, descărnate, fără cuvinte, reduse la esenţă, sunt susţinute cu vigoarea şi acurateţea unei interpretări chitaristice de mare rafinament.

„A durat 39 de ani, ca o astfel de colecţie de piese, să-mi fie mie dată, iar acum, la vârsta de 60 de ani, să am onoarea să le cânt. Mă simt binecuvântat prin acest dar. Mă bucur mult că datorită unor oameni deschişi am primit ocazia să cânt "acasă"! De mult mi-am dorit să pot cânta acolo de unde am plecat.... "

Concertul Discover Home al chitaristului virtuoz care a cântat cu Pro Musica, Phoenix, Jane, James Last Orchestra poate fi vizionat la TVR Timisoara în 01.05.2019, la ora 19.00.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalele digitale 85 UPC și 107 DIGI.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe canalul de YouTube @TVRTimișoara și pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și în playerul de mai sus.

(w640)

  • 21:00
    Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual
  • 21:30
    Minorităţi
  • 22:00
    Preluare TVR3