loader
Foto

TABLETA DE SĂNĂTATE revine cu un nou sezon!

Vă așteptăm cu subiecte noi, teme medicale de interes și invitați interesanți. Nu ne scapă nici o informație de ultimă oră și nu ne este frică să adordăm subiecte pe probleme medicale dintre cele mai controversate!

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+

Temele primei ediții din noul sezon TABLETA DE SĂNĂTATE:

- Din ce în ce mai puțini părinți își vaccinează copiii! Zvonurile virale din zona online, cum că vaccinurile au efecte negative asupra sănătății micuților și lipsa unei legislații coerente la nivel național, îi determină pe părinți să pună la îndoială vaccinarea. PRO sau CONTRA vaccinare?, este tema pe care o dezbatem în această primă ediție, cu prof. dr. Ilie Constantin – pediatru.

- Caria dentară netratată poate fi cauza celor mai grave afecțiuni stomatologice. Tehnologia ne poate salva de dureri și daune iremediabile. Camerele orale de ultimă generație pot depista o carie dentară chiar și în cele mai ascunse locuri. Dr. Horia Zaharie, medic stomatolog, ne dă toate detaliile.

- În farfuria de zi cu zi, fiecare ar trebui sa aibă cel puțin trei culori. Această regulă nu este deloc întâmplătoare. Prin diferența de culoare, alimentele asigură nutrieții necesari funcționării corespunzătoare organismului. Fără să priveze corpul de anumite elemente nutritive, Dieta Curcubeu este unul dintre cele mai recomandate regimuri alimentare. Vă pune în temă dr. Iren Alexoi, medic nutriționist.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează vineri 9.10.2015 la ora 16.00 pe TVR3 (cu reluare sâmbătă 10.10.2015 la ora 3.30) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 10.10.2015 ora 19.00 (cu reluare duminică 10.10.2015 de la ora 10.00).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


 

9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara