loader
Foto

Galerie foto

Din 30 ianuarie, "Tableta de Sănătate" are o nouă gazdă!

Noul format al emisiunii "Tableta de Sănătate" o are ca gazdă pe d r. Iren Alexoi- medic nutriționist-dietetician și medic specialist Medicina de Familie.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Subiectele aceastei ediții vă țin la curent cu ceea ce înseamnă creșterea imunității, mai ales că în această perioadă a anului avem parte de fluctuații de temperatură de la o zi la alta și suntem mai supuși riscului de îmbolnăvire.

Așadar, învățăm să ne protejăm sănătatea folosindu-ne de farmacia naturii, avantaje pe care ni le prezintă dr. Iren Alexoi.

”Ca să ne creștem imunitatea nu trebuie să apelăm neapărat la medicamente și suplimente alimentare. Învățați să vă luați aportul de vitamine din natură iar rezultatele sunt remarcabile.”- dr. Iren Alexoi.

(w882)

Ca și până acum, emisiunea "Tableta de Sănătate" se adresează tuturor celor care vor, în rapidul cotidian, să se oprească un moment și să ceară un sfat, să învețe sau să împărtășească celorlalți secretul unei vieți sănătoase și echilibrate: “Trăiește sănătos, treci prin viață frumos”!

Dr. Iren Alexoi este nutriționist-dietetician și medic specialist Medicina de Familie. Publică articole în revistele și site-urile de specialitate. Cu televiziunea cochetează din 2012, când a devenit colaborator permanent la rubrica de nutriție a emisiunii Tableta de sănătate, de la TVR Timișoara.

Din 2014 este noua gazdă a show-ului pe care îl prezintă alături de invitații săi, cu implicare și responsabilitate. ”Eu cred că prevenția și informarea corectă ne pot ajuta să avem o sănătate mai bună. Pentru echipa emisiunii "Tableta de sănătate", informarea corectă a d-voastră este prioritate!”

Emisiunea se difuzează în premieră pe TVR3 joi 30.01.14 la ora 21.30 (cu reluare vineri 31.01.14 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.02.14 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.02 la ora 10.30).

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

Serenade după șase ani de facultate | VIDEO

publicat: vineri, 10 mai 2024

Serenadele Studențești sunt un eveniment deosebit. Urmărim un mic concert realizat de către studenții anului VI de la Facultatea de Medicină și ...

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

 

#tvrtimisoara