loader
Foto

Galerie foto

Din 30 ianuarie, "Tableta de Sănătate" are o nouă gazdă!

Noul format al emisiunii "Tableta de Sănătate" o are ca gazdă pe d r. Iren Alexoi- medic nutriționist-dietetician și medic specialist Medicina de Familie.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Subiectele aceastei ediții vă țin la curent cu ceea ce înseamnă creșterea imunității, mai ales că în această perioadă a anului avem parte de fluctuații de temperatură de la o zi la alta și suntem mai supuși riscului de îmbolnăvire.

Așadar, învățăm să ne protejăm sănătatea folosindu-ne de farmacia naturii, avantaje pe care ni le prezintă dr. Iren Alexoi.

”Ca să ne creștem imunitatea nu trebuie să apelăm neapărat la medicamente și suplimente alimentare. Învățați să vă luați aportul de vitamine din natură iar rezultatele sunt remarcabile.”- dr. Iren Alexoi.

(w882)

Ca și până acum, emisiunea "Tableta de Sănătate" se adresează tuturor celor care vor, în rapidul cotidian, să se oprească un moment și să ceară un sfat, să învețe sau să împărtășească celorlalți secretul unei vieți sănătoase și echilibrate: “Trăiește sănătos, treci prin viață frumos”!

Dr. Iren Alexoi este nutriționist-dietetician și medic specialist Medicina de Familie. Publică articole în revistele și site-urile de specialitate. Cu televiziunea cochetează din 2012, când a devenit colaborator permanent la rubrica de nutriție a emisiunii Tableta de sănătate, de la TVR Timișoara.

Din 2014 este noua gazdă a show-ului pe care îl prezintă alături de invitații săi, cu implicare și responsabilitate. ”Eu cred că prevenția și informarea corectă ne pot ajuta să avem o sănătate mai bună. Pentru echipa emisiunii "Tableta de sănătate", informarea corectă a d-voastră este prioritate!”

Emisiunea se difuzează în premieră pe TVR3 joi 30.01.14 la ora 21.30 (cu reluare vineri 31.01.14 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.02.14 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.02 la ora 10.30).

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara