loader
Foto

Doar la Timişoara vezi bal ca la Viena!

De patru ani încoace, telespectatorii din toată ţara au bal vienez în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

Balul Vienez de la Timişoara este al 31-lea bal la nivel mondial recunoscut de Primăria din Viena.

Ce înseamnă Balul Vienez de la Timişoara:

Oaspeţi de seamă sosiţi din Viena, Budapesta, Germania şi Bucureşti. Orchestra Spirit of Vienna. Soprana Rodica Vică şi baritonul Mihail Dogotari.

Timişoreni în număr mare, care cu toţii au creat o comunitate a generozităţii.

Pentru că Balul Vienez de la Timişoara nu e doar vals. Fondurile adunate vor fi donate Fundaţie United Way, peste 500 de copii şi bătrâni cu nevoi speciale vor avea motive să zâmbească... În premieră, în acest an 5 invitaţi ai Balului Vienez au fost distinşi cu Trofeul Generozităţii.

Debutanţi, 48 de perechi de studenţi sau elevi. Timp de 2 luni au învăţat vals, atitudine, au ascultat muzica lui Strauss.

Cu toţii, oaspeţi, timişoreni, debutanţi, au acceptat să poarte la bal o floare de colţ, simbolul generozităţii începând din acest an.

Te invităm la Balul Vienez de la Timişoara. Dincolo de vals, de sala fastuoasă a Operei din Timişoara, de bucurie şi dans, e vorba despre generozitate...

Ediția specială "Balul vienez la Timișoara" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 26.12.2015 de la ora 20.00, cu reluare duminică 27.12.2015 de la ora 11.00, pe TVR HD luni 28.12.2015 de la ora 20.00, iar pe TVR3 duminică 3.01.2016 de la ora 20.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată mai jos.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara