loader
Foto

Galerie foto

Aniello Desiderio la Festivalul internaţional de chitară de la Timişoara

Unul din concertele memorabile ale ediţiei din acest an a Festivalului internaţional de chitară de la Timişoara a fost cel susţinut de Aniello Desiderio.

 

Mimo Obradov
Cap de afiș

Unul din concertele memorabile ale ediţiei din acest an a Festivalului internaţional de chitară de la Timişoara a fost cel susţinut de Aniello Desiderio.

Cel care a fascinat prin stilul său de interpretare publicul din întreaga lume a ales pentru cei prezenţi în sala Capitol a Filarmonicii Banatului din Timişoara un program de mare rafinament, cu lucrări de Sanz, Albeniz, Rodrigo, precum şi o compoziţie a mentorului şi profesorului său Leo Brower.

Emisiunea "Cap de afiş" se difuzează pe TVR Timișoara, duminică 21.04.2019, la ora 16.30 (cu reluare sâmbătă 27.04.2019 de la ora 11.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalele digitale 85 UPC și 107 DIGI.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe canalul de YouTube @TVRTimișoara și pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și în playerul de mai sus.

(w882)

 

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara