loader
Foto

Moş Crăciun ieri şi… azi la TVR Timișoara

În Ajun de Crăciun, urmăriţi la TVR Timişoara o confruntare între Moş Gerilă şi Moş Crăciun.

 

Miros de cozonaci, sarmale şi vin fiert, o oră în plus în programul tv şi celebrul colind “O, brad frumos…”, aşa arătau sărbătorile de iarnă în vremea când Moş Gerilă îl înlocuia pe Mos Crăciun.

Acum, după 25 de ani, sărbătorile de iarnă din timpul regimului comunist sunt văzute diferit de români: unii spun că atunci tradiţiile erau mai vii, însă cei mai mulţi nu pot uita neajunsurile din acea perioadă.

Astăzi, Moş Crăciun se plimbă pe bulevardele oraşelor împărţind din bunătatea şi căldura sa, iar dulciurile şi fructele încarcă rafturile magazinelor.

Moş Crăciun ieri şi.... azi este o poveste despre sărbătorile de iarnă în vremea comunismului şi trecerea către Crăciunul comercial.

În 24 decembrie, de la ora 20.30, urmăriţi la TVR Timişoara, o confruntare directă între generaţii. Între Moş Gerilă şi Moş Crăciun.

 

22:00 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara