loader
Foto

"Ora de Vară": interviu în exclusivitate Felix Riebl- The Cat Empire

La "Ora de Vară" discutăm despre „Jazz Tm” şi „Ceau, Cinema!” sau despre o Timişoară din ce în ce mai culturală...

 

Tania Stavilă Ţunaş
Mimo Obradov
Ora de Vară

„Marele Ecran” şi „Pelicula Culturală” vă invită la „Ceau, Cinema!” – primul festival local dedicat filmului european. Proiecţiile vor avea loc în aer liber şi în spaţiile neconvenţionale de la Casa Artelor, dar şi în cel dintâi cinematograf modernizat din mediul rural: la Gotlob.

Programul cuprinde scurtmetraje, documentare, animaţii, ateliere de arta actorului, sesiuni de discuţii cu regizorii invitaţi, iar lungmetrajele vor fi, cu toatele, o premieră pentru Timişoara.

Pentru detalii îi avem alături pe Nicoleta Ciocov, vicepreşedinte al Asociaţiei „Pelicula Culturală” şi pe Lucian Mircu, preşedinte al Asociaţiei „Marele Ecran”.

A căzut cortina peste cea de-a doua ediţie a Festivalului „Jazz Tm”. Impresiile, emoţiile trăite pe parcursul celor trei seri, dar şi gustul inconfundabil al celor mai muzicale ploi...sunt, încă, proaspete.

Este motivul pentru care ne-am propus să prelungim Bucuria, dimpreună cu Tavi Horvath (Blazzaj) şi cu jurnalistul Otilia Ghiţescu.

TVR Timişoara a înregistrat integral concertele, a avut exclusivitate în a intervieva artiştii, iar pentru astă-seară v-am pregătit un fragment din declaraţia făcută de către solistul de la The Cat Empire, Felix Riebl.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 luni 14.07.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR Timișoara marți 15.07.2014 la ora 11.00).


4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara