loader
Foto

Recoltarea de celule stem: o necesitate sau marketing?

Celulele stem sunt o soluție posibilă pentru a le reda viața copiilor noștri în caz de boli grave, spun studiile.

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Celulele stem nu sunt compatibile 100% cu frații și părinții.

“Eu am recoltat celule stem de la primul copil, așa că nu mai trebuie să fac această operațiune și pentru cel de al doilea bebeluș. În caz de ceva le folosesc pe acestea pentru toată familia”, declara o mamă convinsă că celulele stem îi pot ajuta pe toți membrii familiei în caz de nevoie.

GREȘIT! Celulele stem nu sunt compatibile 100% cu frații și părinții.

Celulele stem sunt o soluție posibilă pentru a le reda viața copiilor noștri în caz de boli grave, spun studiile.

La "Tableta de Sănătate" răspundem la întrebări ale părinților legate de procesul de recoltare, compatibilitate, costuri, boli care se pot trata prin transplantul de celule stem sau durata de valabilitate a acestora.

O ediție care vine să lămurească multe necunoscute legate de acest subiect.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează vineri 27.11.2015 la ora 16.00 pe TVR3 (cu reluare sâmbătă 28.11.2015 la ora 3.30 și luni 30.11.2015 la ora 10.30) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 28.11.2015 ora 19.00 (cu reluare duminică 29.11.2015 de la ora 10.00). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara