loader
Foto

SLĂBEȘTE SĂNĂTOS cu TVR TIMIȘOARA!

Din 8 aprilie TVR Timișoara lansează în cadrul emisiunii Tableta de sănătate, programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS!

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

Gata cu dietele după ureche! Gata cu regimurile alimentare găsite prin reviste!

Prin programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS poți urmări pas cu pas ce înseamnă să adopți un stil de viață sănătos! Și ca să vedeți că se poate, Raluca Fodor va fi exemplul vostru viu că odată obiectivul stabilit acesta poate fi dus până la capăt!

În ce constă programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS?

Timp de 3 luni, Raluca Fodor va fi ajutată de o echipă de specialiști să lupte împotriva kilogramelor în plus. Ea are 35 de ani, 1.57 m și 89 de kg. Obiectivul specialiștilor este ca Raluca să slăbească cel puțin 15 kg. dar nu oricum ci printr-un program care să îi schimbe stilul de viață.

Nutriționistul Iren Alexoi, trainerul motivațional Diana Amza și antrenorul de fitness Radu Bojan o vor sprijini pe Raluca pe parcursul celor 3 luni de program.

Nu e vorba despre o simplă dietă, ci un stil de viață sănătos pe care aceasta va trebui să îl adopte, astfel încât după atingerea obiectivelor, Raluca să nu ia din nou în greutate și să revină la vechile obiceiuri!

Ce trebuie să faci TU în programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS?

Dacă faci parte din publicul programului VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS,  te poți implica activ. Ai următoarele opțiuni la îndemână:

1. Fie o susții pe Raluca și ești pe parcursul celor 3 luni alături de ea, urmărindu-i evoluția și încurajând-o personal cu mesaje. Nu uita că o vorbă bună de încurajare întotdeauna e de folos, mai ales că cele 3 luni pentru ea nu vor fi deloc ușoare!

2. Fie poți urma și tu pas cu pas programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS, învățând din sfaturile specialiștilor noștri și din experiența Ralucăi. Pentru aceasta vei avea la îndemână emisiunile TV dar și rețelele de socializare, unde te poți implica!

Ca să fii conectat la programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS trebuie să urmărești emisiunile TABLETA DE SĂNĂTATE , unde în fiecare săptămână vei vedea reportaje cu parcursul Ralucăi și interviuri cu specialiști care ar putea să te ajute și pe tine să adopți un stil de viață sănătos.

De asemenea, intră pe site-ul www.timisoara.tvr.ro unde permanent vei fi in contact cu ceea ce se întâmplă în cadrul programului VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS, fie cu articole, testimoniale sau video-uri demonstrative. Pe de altă parte, pagina de facebook a emisiunii, TABLETA DE SANATATE TIMISOARA te ține la curent cu noutățile.

Intră și tu în programul VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS, urmărind emisiunea Tableta de sănătate! Cunoaște echipa și vezi ce sfaturi au pentru Raluca dar și pentru tine!

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbăta de la ora 19:00 (cu reluare duminica de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vinerea de la ora 16:00 (cu reluare lunea de la ora 10:00).Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


 

12:00 În prelungiri (R)

(Reluare)

13:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara