loader
Foto

#SlăbescSănătos: Noi credem în mişcare

Raluca a început aventura la sala de fitness. Dincolo de o dietă bine aleasă schimbarea stilului de viață presupune și mișcare.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Așa că, a intrat pe mâna instructorului Radu Bojan, antrenor Smartfit Timișoara cu care se pregătește de 3 ori pe săptămână.

“La antrenamente, când ești sus în picioare, când ești jos la podea. Cam așa decurge fiecare oră de fitness. “

Află care a fost experiența Ralucăi la sală și de câte ori s-a gândit să abandoneze.

“Am ajuns în sfarșit acasă după un antrenament. Au curs apele pe mine!

La Radu Bojan la clasa, nu-i ușor să faci față ritmului în care trebuie să te miști sau exercițiilor ce trebuie executate. Mai ales în cazul meu, care de când m-am mutat în Timișoara nu am făcut decât să "investesc" în greutatea mea. Puțin câte puțin, dar bine.

Nu mai cred că am 35 de ani, chiar și cu buletinul în mână. Mă mișc greu, mă lasă genunchii și îmi pocnesc toate încheieturile. Dar trece totul.....cu o încalzire adecvată la început de antrenament.

Îmi "plac" la maximum exercițiile pentru abdomen (La naiba!, mi-am zis. Eu cu abdomenul meu cu colăcei…). Și nu ar fi numai asta, dar faci la repetări până "albești" în cap. Dar simt cum "ard" grăsimile și atunci mă gândesc că toate sunt doar pentru binele meu.

A, era să uit.... mai e un exercițiu "preferat": scândura pe antebraţe.

Pentru a face acest exerciţiu trebuie să iei poziţia de flotare şi să-ţi sprijini corpul pe vârfurile picioarelor şi coate, încercând să menţii o poziţie dreaptă la fel ca o scândură.

Eu zic că scândurica asta mă scapă de colăceii de pe abdomen...Acum nu rezist atât cât ar trebui. Acum.... pentru că sunt doar la primele antrenamente.....după un timp însă, am să zbor prin sala aceea.

Însă când vezi cum kg o iau așa ușor, ușor în jos......well, well....te simți atât de bine cu tine, parcă merită să mergi și seara să tragi de tine!"

Daca vrei să fii în contact cu ceea ce se întâmplă în cadrul programului VREAU SĂ SLĂBESC SĂNĂTOS, fie cu articole, testimoniale sau video-uri demonstrative, poți accesa site-ul www.timisoara.tvr.ro

Pe de altă parte, pagina de facebook a emisiunii, Tableta de sanatate Timisoara te ține la curent cu noutățile.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbăta de la ora 19:00 (cu reluare duminica de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vinerea de la ora 16:00 (cu reluare lunea de la ora 10:00). Postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Discuția despre mișcare poate fi văzută mai jos:


14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cult@art

 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara