loader
Foto

Alimentația în post | VIDEO

Jurnalista Veronica Mihoc discută la "Tableta de sănătate" cu medicul nutriționist Iren Alexoi despre alimentația în post.

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

Proteinele sunt esențiale pentru organismul uman, ele ajută la repararea și construirea de țesuturi. Proteinele sunt cărămizile care formează sângele, oasele, cartilagiile, mușchii sau pielea. Organismul nostru are nevoie de cantități mari de proteine pentru a funcționa normal. Cea mai importantă sursă de proteine este carnea.

Când ținem post trebuie să luăm în considerare alte surse de proteine pentru a nu priva organismul nostru de acești macronutrienți esențiali.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara