loader
Foto

"Tableta de Sănătate": Antibioticele, un pericol!

Din cauza tratamentelor constante cu antibiotice bacteriile devin mai rezistente, iar bolile cu simptomatologii din ce în ce mai grave.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

România se află pe primul loc la consumul de antibiotice din UE. Din cauza tratamentelor constante cu antibiotice bacteriile devin mai rezistente, iar bolile cu simptomatologii din ce în ce mai grave.

Prof. dr. Constantin Ilie, medic pediatru ne explică când antibioticele pot deveni o armă împotriva noastră şi nu un aliat în lupta cu bolile.

Radiografia dentară este subiectul pe care dr. Dana Zaharie, medic ortodont - stomatolog îl abordează în acestă ediţie. Care este vârsta pentru prima radiografie dentară? Ce probleme putem determina printr-o radiografie? Care sunt ultimele noutăţi în domeniu? Răspunsuri pe înţelesul tuturor aflaţi la rubrica de reportaj la "Tableta de sănătate".

Sezonul rece vine de cele mai multe ori şi cu surprize neplăcute – răcelile. Pentru a putea evita consumul excesiv de medicamente puteţi apela la medicina complementară.

Vine în sprijinul vostru Alina Niţă, specialist în terapii complementare pentru a ne învăţa cum să ne apărăm organismul în faţa răcelilor. Aromaterapia, reflexoterapia dar şi presopunctura pot fi soluţii imediate înainte ca boala să ne lovească din plin.

Mai multe aflaţi urmărind "Tableta de sănătate"!

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează vineri 22.01.2016 la ora 16.00 pe TVR3 (cu reluare sâmbătă 23.01.2016 la ora 3.30 și luni 25.01.2016 la ora 10.30) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 23.01.2016 ora 19.00 (cu reluare duminică 24.01.2016 de la ora 10.00). Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara