loader
Foto

"Tableta de Sănătate": Tehnici neinvazive de menținere a frumuseții feței

La "Tableta de Sănătate" învățăm să fim frumoase și mereu tinere. Cum? În această ediție a emisiunii, dr. Raul Chioibaș - chirurg estetician ne prezintă o tehnică neinvazivă de menținere a frumuseții feței.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Frumusețea este trecătoare! Din fericire chirugia estetică modernă ne oferă metode noi, neinvazive, pentru a opri trecerea timpului. Una din cele mai simple și eficiente metode de a avea o piele întinerită este RADIOLIFTINGUL.

Ce este acesta?

Este un tratament de îmbunătățire al calității pielii prin aplicarea undelor radio. Acestea acționează asupra fibrelor de colagen din piele rezultând un shrikage al acesteia și în consecință o piele mai frumoasă și mai netedă.

Tratamentul se efectuează cu ajutorul unui aparat special care emite unde radio la frecvența de 4Mhz, tehnica fiind elaborată de medici renumiți din Japonia.

Tehnica de aplicare a tratamentului se face prin masajul zonelor vizate cu ajutorul unui dispozitiv sub forma unei bile. Pe lângă efectul de îmbunătățire și întinerire a pielii acestea creează și un confort sporit în momentul aplicării tratamentului datorită tehnicii de masaj și a efectului local instantaneu al undelor radio care provoacă o senzație extrem de plăcută.

"Și credeți-mă, doamnelor, de rezultatul obținut până și Cleopatra ar fi invidioasă!"- dr. Raul Chioibaș - chirurg estetician.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează în premieră pe TVR3 joi 13.02.2014 la ora 21.30 (cu reluare vineri 14.02.2014 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 15.02.2014 la ora 19.30 (cu reluare duminică 16.02.2014 la ora 10.30).


 

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara