loader
Foto

"Tableta de Sănătate": teme de interes dintre cele mai variate

În această ediţie am aflat, printre altele, că grimasele îmbătrânesc pielea, am discutat despre imunitatea din alimente și am învăţat cum pregătim copilul pentru vizita la dentist.

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

La rubrica de nutriţie, dr. Iren Alexoi ne-a explicat despre alimentele care pot stimula imunitatea organismului. Sezonul rece aduce după sine răceli şi gripe, iar alimentele ne ajută în prevenirea şi tratarea acestora.

La rubrica de estetică, dr. Raul Chioibaş, chirurg estetician, ne-a prezentat una dintre cauzele apariţiei ridurilor faciale. Grimasele prin care fiecare persoană îşi exprimă sentimentele îşi lasă în timp amprenta pe pielea noastră. Care sunt soluţiile propuse de esteticieni, aţi putut afla, dacă aţi urmărit emisiunea.

La rubrica interviu, dr. Dan Poenaru, medic ortoped, a discutat despre ultimele tehnici operatorii pe care Clinica de Ortopedie din Timişoara le foloseşte în practica medicală la standarde occidentale. În ce măsură pot aceste realizări în domeniu să ofere capitalei Banatului un statut pe harta turismului medical european, aţi putut descoperi astăzi la "Tableta de Sănătate".

Alte subiecte ale ediţiei: candida (interviu cu dr. Dan Ţigăran, medic urolog) , cum ne pregătim copilul pentru vizita la dentist (interviu cu dr. Dana Zaharie, medic stomatolog si ortodont), terapiile complementare în diferite afecţiuni (interviu cu Alina Niţă, terapeut).

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 22.11.2014 de la ora 19:00 (cu reluare duminică 23.11.2014 de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vineri 21.11.2014 ora 19:00 (cu reluare luni 24.11.2014 de la ora 10:00).

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorități (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara