loader
Foto

Titu Bojin este invitat la "Spațiul Deciziilor"

Invitatul emisiunii, Titu Bojin, preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, va prezenta câteva dintre proiectele viabile pe care, alături de Consiliu, şi le va asuma în viitorul apropiat (pe parcursul anului 2015) dar şi mai îndepărtat.

 

Constantin Mărăscu
Spațiul deciziilor

Vor fi abordate câteva subiecte interesante legate de alocaţiile bugetare pentru anul 2015, de repartizarea acestira în teritoriu, de investiţiile în infrastructură (centura de sud a municipiului Timişoara, centrul intermodal ş.a.), de dezvoltarea judeţului Timiş.

Nu vor fi ocolite nici colaborările cu parlamentarii din judeţul Timiş sau colaborările cu conducerile administrative ale judeţelor limitrofe (drumuri interjudeţene ş.a.).

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara joi 19.02.2015 la ora 19:00.

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cult@art

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara