loader
Foto

Toamna culturală la "Orizonturi sîrbești"

Asociaţia culturală „Beli bagrem” organizează în fiecare an câteva manifestări culturale şi educative. Preşedintele acesteia, dl. Milenco Luchin vorbeşte despre spectacolul programat în data de 2 decembrie în sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

 

Mimo Obradov
Minorități în limba sârbă

„Toate iubirile noastre” este intitulat spectacolul şi concertul de anul acesta prin care se aniversează cinci ani de activitate a Asociaţiei culturale „Beli bagrem”, precum şi un secol de la încheierea războaielor balcanice, în 1913.

Vor fi prezentate două filme documentare, în cadrul proiectului „Trezvia sufletului” şi apoi va urma un concert semi-simfonic şi de folclor cu orchestra Bezdan, grupul vocal de copii Zvoncici, orchestra de tamburaşi şi solişti.

Despre acest program şi alte aspecte ale activităţii sale culturale ne vorbeşte conf. dr. Milenco Luchin, unul din cei mai activi animatori culturali ai comunităţii sîrbe din Banat. Emisiunea este ilustrată cu înregistrări din spectacolele anterioare.

Emisiunea “Orizonturi Sîrbești” este difuzată pe TVR Timişoara  miercuri 20.11 la ora 20.00 (cu reluare joi 21.11 la ora 11.00) iar pe TVR 3 marți 26.11 la ora 11.30 (cu reluare miercuri 27.11 la ora 0.00).

(w882)

17:30 Regatul Sălbatic

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara