loader
Foto

Toamna este sezonul operațiilor de polipi

Dar când se aduce în discuție operația de polipi ca posibilă soluție pentru răcelile repetate ale copiilor, părinții intră în panică.

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Săptămâna aceasta la Tableta de sănătate:

- Anemia nu este o boală ci un simptom. Cu toate acestea, ea îți poate da peste cap viața cotidiană, condamnându-te la oboseală cronică, lipsa concentrării, stări de leșin, lipsa energiei, ș.a.

Doctor Cristina Molnar ne explică care este tratamentul anemiei și cum putem să ne recuperăm sănătatea printr-o alimentație corespunzătoare.

- Cu nutriționistul Maria Varga punem cărțile pe masă în ceea ce privește colonul iritabil. Secretele le aflați la rubrica de nutriție.

- Copilul dumneavoastră răcește foarte des, respiră pe gură și face amigdalită sau laringită de câteva ori pe an? Cu siguranță are nevoie de un control la medicul ORL-ist. De cele mai multe ori polipii sunt cei care se fac vinovați de aceste neplăceri. Dar când se aduce în discuție ca posibilă soluție operația de polipi, părinții intră în panică. Rezolvă intervenția chirurgicală problema polipilor? Care este anotimpul în care se face operația de polipi? E adevărat că polipii se refac?

Sunt doar câteva întrebări la care vom afla răspuns de la d.na doctor Dorinela Zaboș - medic ORL-ist.

- Nu uitați de întâlnirea cu medicul stomatolog, Horia Zaharie. Un nou subiect vă va surprinde în această săptămână cu informații punctuale și educative. Aflați mai multe la reportajul ediției.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează vineri 23.10.2015 la ora 16.00 pe TVR3 (cu reluare sâmbătă 24.10.2015 la ora 3.30) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 24.10.2015 ora 19.00 (cu reluare duminică 25.10.2015 de la ora 10.00).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara