loader
Foto

Galerie foto

Un nou început pentru RCM Universitatea Timişoara, campioana României la rugby

Sub bagheta lui Chester Williams, bănăţenii şi-au adjudecat două titluri. Drumul este continuat de Daniel de Villiers, tehnicianul sud-african având de lucrat în primul rând la capitolul motivaţie, cu un lot păstrat în bună măsură din sezonul trecut.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Echipei Stejarilor timişoreni din actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor (cu Fercu, Căpăţână, Calafeteanu, Popârlan, Lemnaru şi Burcea) i se alătură stranierii cu experienţă (Sosene Anesi, Paula Kinikinilau, Nabalei Lemeki, Jack Umaga sau Stephen Shennan), dar şi noile achiziţii (Andrei Mahu, Cristi Cornei şi Marian Sabău).

Baia Mare se deplasează la Timişoara după demonstraţia de forţă în faţa lui Dinamo şi incearcă să ia încă din start pulsul campioanei, cele două grupări având de la promovarea în Superligă bilanţ echilibrat, câte şase victorii de fiecare parte şi un egal.

Zimbrii au câştigat ultima dată la Timişoara în 2011, sezonul trecut fiind tranşat quasigeneral de bănăţeni, care s-au impus pe arena Gheorghe Răşcanu atât în sezonul regulat cu 12-10, cât și în Play-Off cu 26-6. De asemenea, în cel mai important meci, finala de la Bucureşti, scor 25-19 pentru timișoreni.

Dacă va avea câştig jocul senzaţional pe treisferturi al gazdelor sau teribilul mol de margine al băimărenilor puteţi urmări în direct sâmbătă, de la 11.00 pe TVR 2 într-o transmisiune a TVR Timişoara. Comentatori: Florin Mihoc şi Codruţ Nicorici.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

(w882)

 

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)

7:30 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara